Talk On Omega-3 Fatty Acids In Animal & Human Nutrition By Prof Emeritus Dr. An | FAKULTI PERUBATAN VETERINAR
» BERITA » Talk on Omega-3 Fatty Acids In Animal & Human Nutrition by Prof Emeritus Dr. An

Talk on Omega-3 Fatty Acids In Animal & Human Nutrition by Prof Emeritus Dr. An

beritaomegafattyacid

Serdang - 27 Jan 2015.

Satu Ceramah berkaitan Asid Lemak Omega-3 dalam Pemakanan Manusia & Haiwan telah di adakan di Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia. Ceramah ini telah disampaikan oleh Profesor Emeritus Dr. Andrew J. Sinclair dari Deakin University.

Antara kandungan yang dibentangkan dalam ceramah ini adalah perkara yang menyentuh fungsi dan kepentingan Omega- 3 Fatty Acids kepada spesis mamalia.

Ceramah tersebut telah dihadiri oleh seramai 43 orang yang terdiri daripada staf dan pelajar pascasiswazah Fakulti dan dari luar fakulti.

Tarikh Input: | Kemaskini: | mjamil

SXETAA2~