Visitors From Tottori University Japan | FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

Tempat :
 Bilik Jemaah dan Persekitaran Fakulti
Masa : 10.00 pagi - 1.00 ptg

Dari kiri ke kanan  : Dr Mazlina Mazlan, P.M Dr Intan Shameha, P.M Dr Lau Seng Fong, Dr Awang Hazmi, Dr. Mokrish, P.M Dr Faez Firdaus Jesse, Prof Dr Yoshiaki, Prof Dr Yoshinao, Dr Leong Zi Ping, P.M Dr Hafandi, Dr Ong Siew Mei, Dr Rozanaliza - Foto oleh Zaid

SERDANG, Januari 2020 : Sekumpulan Profesor dari University Tottori Jepun terdiri dari Profesor Dr Yoshiaki Hikasa, Profesor Dr Yoshinao Hosaka dan Dr Leong Zi Ping telah mengadakan satu lawatan kerjasama dan perkongsian ilmu bersama Fakulti Perubatan Veterinar.

Program dimulakan dengan sambutan ketibaan para pelawat oleh Profesor Dr Abdul Rahman Omar selaku Dekan FPV bersama sedikit peneranga berkaitan fakulti oleh beliau.Keudian disusuli dengan sesi perbincangan diantara Profesor dari Tottori University Jepun bersama pegawai akademik FPV. Antara tajuk penyelidikan yang dibincangkan adalah " Regenerative medicine using glucobiology dan Molecular targeted therapy for cardiopulmonary"

Selesai sesi perbincangan pelawat dibawa melawat ke Hospital Veterinar Universiti dan Makmal, serta persekitaran fakulti.

Click here for more photo

Date of Input: 09/01/2020 | Updated: 15/01/2020 | mjamil

SXDdOAD~